Wie ben ik

Wie ben ik

Een optimistische, oplossingsgerichte, nieuwsgierige pedagoog, coach en trainer.

Zolang ik mij kan herinneren hield ik als kind al een boekje bij over gedrag wat ik zoal voorbij zag komen. Op televisie, op het schoolplein, de ouders van vriendjes en vriendinnetjes. Het fascineerde mij als kind al dat we allemaal zo verschillend zijn. En die fascinatie heb ik nog, de uitdaging heb ik altijd gezocht in mijn oprechte nieuwsgierigheid naar de ander. Wat maakt dat je doet, wat je doet? Ik geloof in de positieve intentie van gedrag. Door mijn neutrale en open houding naar de mensen om mij heen heb ik veel over gedrag mogen leren. De oprechte gesprekken die ik veelal voer zijn gebaseerd op tijd en volledige aandacht voor de ander. De ander echt willen zien vanuit een neutraal perspectief en de ander laten zijn wie die is, maakt mijn werk zo waardevol.

Ik nodig je uit om samen met mij jezelf te zijn en zo tot mooie inzichten en oplossingen te komen.

Ja, ik wil meer weten over wat jij voor mij/ons kan betekenen.

Heb je een vraag of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

Stuur je contactgegevens (naam, telefoonnummer en vraag) door naar info@ouderkindpraktijksamenonszelf.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.